Jeg også-kvelder mai 2020

For den som opplever en utfordrende livssituasjon, kan det ofte virke som om de andre fikser livene sine så bra. Både mestring og strev er like naturlige i et livsløp, selv om det som går bra kan være lettest å få øye på fra utsiden. Å oppleve støtte fra andre, og å finne hvile og kraft hos Gud, er til hjelp for å holde ut, og overkomme kriser og stress. 

Vi ønsker skape møteplasser hvor vanlige, men ofte vanskelige, utfordringer blant folk i menigheten kan deles. Samlingene er for deg som tidligere i livet, eller nå, er berørt av temaene som samlingene handler om. Du er velkommen til å møte andre med tilsvarende
 erfaringer, for å dele fra eget liv og be. 

De planlagte Jeg også-samlingene i vår, kan ikke gjennomføres slik vi hadde tenkt. Vi inviterer allikevel til to av samlingene, med møtested i Zoom. Samlingene har minst 3, og maks 8, deltakere. Den ledes av en som er vert for kvelden, mens en fra menigheten
 er "mentor", og innleder til samtale ved å dele av egne erfaringer. 

Temaer våren 2020:

12.05.20 kl 20:00 - 21:30 - Jeg også kan plages av bekymringer og uro

Nå bekymrer mange seg for helse, økonomi eller nære i ekstra risiko for å bli syke av korona. Noen av oss har allerede mange erfaringer av bekymring, uro eller angst. Naturlige og vanlige reaksjoner når vi opplever usikkerhet, fare, eller noe som er viktig for oss er i spill. Følelsene kan også kan melde seg uten god grunn, skape ubehag, og for noen stor psykisk smerte. Velkommen til samling for å dele erfaringer og be med andre som også har kjent uro eller angst på kroppen.

19.05.20 kl 20:00 - 21:30 - Jeg også er singel 

Det kryr av familier og barn i kirken. Enten du har valgt det, eller skulle ønske du hadde en partner, hvordan opplever du det å være singel i fellesskapet? Hvilke utfordringer møter du som singel, og kristen? Velkommen til samling hvor det å være singel er tema, for å dele og be med andre i samme livssituasjon.

 

Påmelding:

(eventuelt ved å trykke på denne linken)

Kontakt oss

Adresse:
Oslo misjonskirke Betlehem
Langerudhaugen 1
1187 Oslo 
23 16 80 60
kontor@oslomisjonskirke.no

Org.nr: 971435453

Konto: 3000.16.19000
VIPPS: #10486

Veien hit

Finn frem

Powered by Cornerstone